Over de droogpakken van Bare

Bare staat wereldwijd bekend om zijn duurzame en ergonomisch ontworpen duikpakken, geschikt voor zowel recreatieve als technische duikers. Met hun perfecte pasvorm, robuuste materialen en innovatieve functies bieden de pakken optimaal comfort en bescherming in alle omstandigheden.

Een goed op maat gemaakt Bare droogpak

Wil je de unieke pasvorm en kwaliteit van een Bare droogpak zelf ervaren? Dit is je kans! Bare droogpakken staan wereldwijd bekend om hun ergonomische ontwerp en superieure vakmanschap. Dankzij het exclusieve Bare-Fit ontwerp, opgebouwd uit meerdere panelen en zorgvuldig geselecteerde materialen, bieden de pakken een ongeëvenaarde pasvorm en bewegingsvrijheid onder water.

Kom nu jouw Bare droogpak passen!

Het Bare Trilam Expedition HD2 Tech Dry (zie foto), het meest duurzame droogpak van Bare, is speciaal ontworpen voor technische- en grotduikers, maar ook perfect voor recreatieve duikers die een sterk en robuust pak willen. Dit model heeft een volledige Cordura body en Ripstop-versterkingen op kritieke plekken, wat zorgt voor extra bescherming en stevigheid, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Betrouwbaar en 'hufterproof' droogpak

Tijdens onze Bare droogpak passessie kun je kennismaken met verschillende trilaminaat- en neopreenmodellen van Bare, die flexibiliteit, duurzaamheid en comfort combineren. Deze pakken zijn ontworpen voor alle type duikers, met innovatieve functies zoals versterkte kneepads, geavanceerde droogritsen en robuuste materialen voor langdurig gebruik. Dit zorgt ervoor dat Bare droogpakken voor elke duiker betrouwbaar én 'hufterproof' is. 


Benieuwd naar ander mogelijkheden? Kom dan langs tijdens de open dag op 3 november 2024. Schrijf je vandaag nog in via de link en ontdek waarom Bare de nummer één keuze is voor duikers wereldwijd!


Het testen van jouw Bare droogpak

Het testen van een Bare droogpak wordt gedaan op de open dag op 3 november 2024. Inschrijven hiervoor kan via onderstaande knop waarna je in een tijdsblok wordt ingedeeld om jouw droogpak te passen. Je ontvangt op een later moment een mail met jouw aanvangstijd. 


Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen