Ontdek de wereld van duiken tijdens de Open Dag bij Diveworld op 3 november 2024!

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar duiken? Of wil je meer leren over de nieuwste duikmaterialen? Dan mag je de Open Dag bij Diveworld op 3 november niet missen! Tijdens deze dag staat de wereld van duiken volledig open voor jou, met talloze mogelijkheden om zelf te ervaren en ontdekken.


Open dag DiveWorld

Ervaar het ademen onder water

Duiken is niet alleen een sport, het is een avontuur. Tijdens onze Open Dag kun je dat avontuur zelf aangaan met een introductieduik in onze duiktoren. Met een volledige duikuitrusting, die je van ons te leen krijgt, stap je onder begeleiding van een ervaren instructeur het water in om de magische onderwaterwereld te verkennen. Heb je altijd al eens willen voelen hoe het is om te zweven en te ademen onder water? Dit is je kans!

Kom een Bare droogpak passen!

Daarnaast krijg je de kans om de nieuwste Bare droogpakken te passen, perfect voor duiken in koudere omstandigheden. Het passen van een droogpak helpt je niet alleen om te zien hoe het zit en voelt, maar geeft je ook de mogelijkheid om je optimaal voor te bereiden op het komende duikseizoen.

Iedereen is welkom!

Naast deze ervaringen kun je tijdens de Open Dag ook langskomen om je duikflessen gratis te laten vullen of gewoon om je te laten informeren over alles wat Diveworld te bieden heeft. Ook als je geen plannen hebt om te duiken, ben je van harte welkom om de sfeer te proeven en in gesprek te gaan met onze ervaren duikprofessionals. Het is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de duiksport of om je passie voor duiken verder te verdiepen.

Kortom, of je nu een ervaren duiker bent of nog nooit eerder hebt gedoken, de Open Dag bij Diveworld biedt voor iedereen iets unieks. Schrijf je snel in en ontdek het zelf!


Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen