• Home
  • Nieuws
  • Even voorstellen: Nikita (allround medewerker)

Even voorstellen: Nikita 

(allround medewerker)

Nikita is student aan de Universiteit van Twente en een enthousiaste duikinstructeur. Een aantal jaar geleden zat Nikita in het bestuur van studentenvereniging ZPV Piranha, waar ze haar passie voor duiken ontdekte. Ze heeft hier leren duiken en is vervolgens assistent-instructeur geworden. 


In de afgelopen jaren heeft ze veel geholpen met de organisatie binnen de duikbranche, zowel als instructeur op het gebied van duikmateriaal, als het organiseren van weekendjes weg. Nu is Nikita is net terug van 3 maanden werken als duikinstructeur in Curaçao! Omdat Nikita momenteel studeert, kan ze helaas niet full time duikinstructeur zijn. Haar passie voor duiken heeft er wel toe geleid dat ze binnen de duikbranche wilde blijven en is zo bij Diveworld komen werken. 


Bij Diveworld is Nikita vooral te vinden achter de bar, waar ze klanten met een glimlach ontvangt en helpt. Ze helpt klanten onder andere met het vullen van duikflessen, vinden van nieuw duikmateriaal en biedt ze een kopje koffie of wat te eten aan. Het is voor haar belangrijk dat iedereen die bij Diveworld komt, een gezellige dag of avond heeft. 


Welkom bij Diveworld Nikita!

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen