• Home
  • Nieuws
  • Nieuw bij DiveWorld: Halcyon Dive Systems

Nieuw bij DiveWorld: Halcyon Dive Systems

Maak kennis met Halcyon Dive Systems: duikuitrusting van hoge kwaliteit! Bij DiveWorld zijn we altijd op zoek naar de beste en meest innovatieve duikuitrusting om jou te voorzien van alles wat je nodig hebt voor je avonturen onder water. Daarom is nu ook het merk Halcyon beschikbaar in de DiveWorld webshop! 



Halcyon Dive Systems

Halcyon is een merk dat is begonnen wanneer een groep duikers precies wisten wat voor duikuitrusting ze nodig hadden, maar dit niet konden vinden in winkels. Al snel ontdekten ze dat ze niet de enige waren die het comfort van duikers wilden verbeteren. Dit leidde hen ertoe om zelf duikuitrusting te ontwerpen dat wel aan hun wensen en eisen voldeed.


Duikuitrusting

Duikuitrusting van Halcyon is eenvoudig te gebruiken. Halcyon richt zich op het voortdurend verbeteren van de hoge kwaliteit van de duikuitrusting, om er zo voor te zorgen dat duikers het meeste uit hun duikervaring kunnen halen. De Halcyon Evolve 40-LB bijvoorbeeld, heeft een nieuw en uniek ontwerp. Hierdoor kun je ongeacht je duikpositie je duikvermogen eenvoudig aanpassen. Het gestroomlijnde ontwerp zorgt voor minder weerstand in het water en biedt meer efficiëntie en minder inspanning zodat jij meer duikplezier beleeft! 


Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen