Word een SSI Dive Guide!

Ben jij gepassioneerd over duiken en wil jij die passie delen met anderen? Volg dan nu de SSI Dive Guide opleiding en zet je eerste stap in het professionele traject! Deze opleiding vormt de basis voor een carrière als duikleider. 


Inhoud van de cursus

Theorie 

De cursus bestaat uit 5 theorielessen. Er zal voor elke les gecommuniceerd worden welke les op het programma staat. Voorafgaand aan elke les wordt gecommuniceerd welke les op het programma staat. Voor elke les bereid je je voor door het desbetreffende hoofdstuk door te nemen en eventuele vragen en opmerkingen te noteren. Deze bespreken we tijdens de lessen. Nadat je de 5 theorielessen hebt gevolgd, zal er een theorie examen plaatsvinden. Je dient het theorie examen af te ronden met minimaal 80%. 


Praktijk

Dit gedeelte bestaat uit 6 binnenduiken en 4 buitenwater duiken. Hier krijg je de kans om je duikvaardigheden te perfectioneren. Het is belangrijk dat je elke les jouw duikspullen meeneemt en zorg ervoor dat ze goed onderhouden zijn.


Vereisten voor deelname


Mocht je nog niet aan alle vereisten voldoen, geen zorgen! Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze duikopleiding? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie. De eerste les start op 12 september dus meld je snel aan via de onderstaande knop!



Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen