Suunto Ocean: duiken én sporten

Een horloge die je duik- én sportactiviteiten bijhoudt? Dat is precies wat de nieuwe Suunto Ocean doet! Het is een duikcomputer en sporthorloge in-één. Voor al je avonturen boven én onder water! Met een groot en helder kleurendisplay, een lange batterij duur en een app voor al je duik- en sportinformatie.


Diverse duikmodi

De diverse duikmodi maken het mogelijk om de Suunto Ocean te gebruiken voor zowel recreatief als technisch duiken. De 1,43 inch kleurendisplay is zowel onder water als boven water goed leesbaar. De Suunto Ocean kan gekoppeld worden met de Suunto Tank POD, zodat je de flesdruk, verbruik en resterende gastijd in één oogopslag kunt zien. Ook bevat het een speciale modus voor freedivers en snorkelaars. De Suunto Ocean biedt ook de mogelijkheid om met akoestiche en trilalarmen in te stellen voor extra veiligheid.


Dagelijkse sportactiviteiten

Naast duikactiviteiten kunnen ook dagelijkse activiteiten worden bijgehouden met de Suunto Ocean. Het bevat een activity tracker met ruim 95 sportmodi, van fietsen en hardlopen tot yoga en zwemmen. Ook dagelijkse stappen, calorieën, hartslag en slaap kunnen hiermee worden bijgehouden. Met een batterijduur van 40 uur kun je gemakkelijk al je dagelijkse activiteiten bij te houden. In de horlogemodus gaat de batterij tot wel 16 dagen mee. Door je Suunto Ocean te verbinden met de Suunto app, kun je al je verzamelde informatie op één plek zien.  

De premium outdoorfuncties geven je toegang tot gedetailleerde offline kaarten die wereldwijd gratis zijn, een ‘top of the bill’ GNSS-systeem om je locatie te bepalen en een barometer voor hoogtebepaling en alarm bij slecht weer. 



Belangrijkste eigenschappen Suunto Ocean:

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen